10 juni 2012

Tyskland hittills del 3


Oj hohho, gårdagen var en lång dag. Kl. 9 blev vi hämtade med bil av Silvia och Torsten, och så körde vi i lite mindre än en timme till Detmold. Där for vi först och tittade på några skithöga och smala stenar som man kunde gå upp till toppen på med hjälp av trappor och hängbroar. Sen for vi och tittade på
Herman monument, som var en lite över 50 meter hög staty. Man kunde även gå in i den. Sen for vi in till centrum av Detmold, och besökte ett slott. Det var otroligt fint, men man fick inte ta foton innomhus :/ Tydligen bodde även folk i slottet ännu. Sen gick vi omkring på marknaden ett tag, åt lite på en restaurang och sedan körde vi vidare till Lemgo.
I Lemgo fanns ett hus som var gjort av trä, på ett mycket invecklat sätt. Alla möbler var utkarvade i trä, och de var otroligt detaljerade och fina. 

På kvällen var vi till nattklubben GoPark, som tyvärr var lite av en besvikelse :( Ingen dansade, alla stod mest bara och gungade... Nåja, vi hade åtminstone roligt när vi frågade en om han hade några paraplyn på balkongen. Lol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leave your opinion :)